Mersin’de Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri...

Mersin'de Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri çevrimiçi Toplantıda Bir Araya Geldi

aile ve dini rehberlik bürosu koordinatörleri çevrimiçi toplantıda bir araya geldi

04 Haziran 2021 - 18:20

Mersin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, İlçe Müftülükleri Aile ve Dini Rehberlik Bürolarıyla çevrimiçi toplantı düzenledi.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ve İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük’ ün de katıldığı toplantı İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert'in moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Mersin İl-İlçe Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinatör ve üyelerinin dâhil olduğu toplantıda, İl Müftüsü Dr. Kondi, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının çalışma usul ve esasları hususunda önemli bilgi ve tecrübe aktarımlarında bulundu.

Katılımcıların da görüş ve önerilerinin alındığı toplantı da Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının etkin ve verimli çalışmaları hususunda önemli noktalara temas edildi.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret