Mersin’de Baba Okulu Seminerlerinin Sonuncusu Yapıldı

Mersin'de Baba Okulu Seminerlerinin Sonuncusu Yapıldı

baba okulu seminerlerinin sonuncusu yapıldı

19 Ocak 2024 - 18:20

Mersin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca (ADRB) personele yönelik düzenlenen ve Baba Okulu Seminerleri Müftülüğü Konferans Salonunda yapıldı.

Göçmen Camii Müezzin Kayyımı Ramazan Şimşek’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert’in açış konuşmasıyla başladı.

Seminer programında İl Müftülüğü Vaizi Besim Günay "Mahremiyet Eğitiminde Babanın Rolü” İl Müftülüğü Uzman Vaizi Mustafa Kumru "Baba Çocuk-Genç İletişimi"  konusunu Mezitli İlçe Müftülüğü Vaizi Mustafa Tıraş da “Baba Örnekliği ve Kur’an’da Baba Örnekliği” konusunu anlattı.

Seminere İl Müftü Yardımcıları Mahsum Taşçı ve Ümmühan Mert, Mezitli İlçe Müftüsü Hasan Selam, İl ADRB Koordinatörü Güneş Çalışır, Şube Müdürü Emre Sakal ve erkek personel katıldı.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri