Mersin’de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Işliyen...

Mersin'de Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Işliyen çevrimiçi Yayında “ailede Sorumluluk Bilinci” Ni Anlattı

diyanet işleri başkan yardımcısı dr. işliyen çevrimiçi yayında “ailede sorumluluk bilinci” ni anlattı

27 Şubat 2021 - 18:20

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi moderatörlüğünde çevrimiçi gerçekleşen programda izleyicilere "Ailede Sorumluluk Bilinci" konusu çerçevesinde aile bireylerinin birbirlerine ve topluma karşı sorumluluklarını anlattı.

Mersin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca düzenlenen ve İl Müftülüğü sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanan program büyük ilgiyle izlendi.

Program sonunda İl Müftüsü Dr. Kondi, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. İşliyen’i çevrimiçi canlı yayın konuğu olarak ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, programda verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı