Mersin’de Hayırsever Vatandaşlar Bu Kez De Yabancı...

Mersin'de Hayırsever Vatandaşlar Bu Kez De Yabancı öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

hayırsever vatandaşlar bu kez de yabancı öğrencilerin yüzünü güldürdü

26 Nisan 2022 - 18:20

Hayırseverler tarafından sağlanan yardımlar Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Şubeleri organizesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Bu kapsamda İlimizde öğrenimlerini sürdüren bazıları evli bazıları bekâr olan Yemenli öğrencileri ziyaret eden İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi ve eşi Fatma Kondi hanımefendi ile TDV gönüllüleri hayırseverlerin yardımlarını öğrencilere ulaştırdılar.

Duygulu ve sevinçli anların yaşandığı ziyaretlerin ardından açıklama yapan İl Müftüsü Dr. Kondi, “Yemen’den gelen gençler ama onlar bizim muhacirlerimiz. Onları kendi evinde hissettirmek ise bizim görevimiz, Mersin İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Mersin Şubesi olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olduk, olmaya devam edeceğiz” dedi.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi bütün hayır sahiplerine Türkiye Diyanet Vakfı kanalıyla yurt içi ve yurtdışındaki ihtiyaç sahibi insanlara yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederek, bundan sonra da hayırsever insanların yardımlarının şeffaf bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya devam edileceğini ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor