Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Kardeş şehir Projesi...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Kardeş şehir Projesi Kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine Ziyarette Bulundu

il müftüsü dr. kondi, kardeş şehir projesi kapsamında kuzey kıbrıs türk cumhuriyetine ziyarette bulundu

30 Aralık 2019 - 18:21

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Diyanet İşleri Başkanlığının “Kardeş Şehir” projesi kapsamında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine ziyarette bulundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Din Hizmetleri Müşavirimiz Erdoğan Eken Bey’ in rehberliğinde personel toplantısı düzenlendi ve üniversite öğrencileri ile bir araya gelindi. Ardından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin tarihi yerleri ziyaret edildi.

Ziyarette ayrıca, ortak yürütülecek olan din hizmetleriyle alakalı da istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten çok memnun olduğunu ifade eden İl Müftüsü Dr. Kondi, başta Din Hizmetleri Müşaviri Erdoğan Eken ve ekibine teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri