Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi Veda Etti

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi Veda Etti

il müftüsü dr. kondi veda etti

14 Haziran 2022 - 18:20

Mersin İl Müftüsü olarak görev yapmakta iken 4 Haziran 2022 tarihli Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü olarak atanan Dr. Şaban Kondi 14.06.2022 tarihinde görevinden ayrıldı.

İl Müftülüğü toplantı salonunda müftülük personeli ile bir araya gelen İl Müftüsü Dr. Kondi, mesai arkadaşları ile tek tek vedalaşarak kendilerinden helallik diledi.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi veda toplantısında yaptığı konuşmada, Mersin'e hizmet etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek Mersinden güzel duygularla ayrıldığını söyledi.

Kendisine yakın ilgi ve desteklerini esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarına, diğer kurumlara ve özellikle Mersin halkına teşekkür edip helallik isteyen Müftü Dr. Kondi yeni görev yerinde de dua beklediğini belirterek konuşmasını tamamladı.

Söz alan müftülük personelleri ise yapılan hizmetlerden dolayı İl Müftüsü Dr. Kondi’ye teşekkür ederek, yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

Duygusal anların yaşandığı veda toplantısında İl Müftü Yardımcıları Cafer Erol ve Ümmühan Mert tarafından Din Hizmetleri Genel Müdürlüğüne atanan Dr. Şaban Kondi’ye çiçek, plaket takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret