Mersin’de Ilahiyat Akademi Kız Yurdu Değerlendirme Toplantısı...

Mersin'de Ilahiyat Akademi Kız Yurdu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

ilahiyat akademi kız yurdu değerlendirme toplantısı yapıldı

28 Ekim 2022 - 18:20

Mersin İl Müftülüğünce Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde öğrenim gören ve Diyanet İlahiyat Akademi Yurdu’nda kalan 21 kız öğrencinin katıldığı 2022- 2023 akademik dönem istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Diyanet İlahiyat Akademi Yurdu’nda yapılan toplantıya, İl Müftüsü Aydın Yığman, Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Baykan, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Zeki Uyanık, İl Gençlik koordinatörleri, öğrenciler ve müftülük personeli katıldı.

Yeni akademik dönemin kapsamlı olarak istişare edildiği toplantıda İl Müftüsü Yığman ve Dekan Prof. Dr. Baykan konuşma yaptı.

İl Müftüsü Yığman kendini yetiştiren bir hanımefendinin toplumu değiştireceğini söyleyerek "Kadın okur kendini geliştirirse bilinçli aile ve bilinçli toplum oluşur" dedi.

Toplantıda öğrencilerle birlikte yurtta devam eden eğitim öğretim faaliyetleri istişare edilerek, yurt hakkında talep ve istekleri değerlendirildi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı