Mersin’de Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Il...

Mersin'de Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Il Birincileri Belli Oldu

kur’an-ı kerim’i güzel okuma yarışmasında il birincileri belli oldu

16 Ağustos 2022 - 18:20

Mersin İl Müftülüğünde, İl genelinde müftülüklere bağlı Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler arasında “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma” yarışması yapıldı.

İl Müftüsü Vekili Bayram Danacı’nın başkanlığında üyeler İl Müftü Yardımcısı Ümmühan Mert ve Şube Müdürü Hasan Karaboğa’dan oluşan komisyon marifetiyle 16 Ağustos’ta yapılan yarışmada, erkek öğrenciler kategorisinde Anamur Mus'ab Bin Umeyr Kur’an Kursu öğrencisi Emrullah Demir ve kız öğrenciler kategorisinde Tarsus Üçelif Kur’an Kursu öğrencisi Hayırlı Karataş il birincisi oldu. Yarışma birincileri bölge finallerinde Mersin’i temsil edecek.

Yarışma sonunda İl Müftüsü Vekili Bayram Danacı ve İl Müftü yardımcısı Ümmühan Mert, dereceye giren öğrencilere yapılacak bölge finali yarışmalarında başarı dileğinde bulundular.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı