Mersin’de şehit Asım Türkel’in Babası Hasan Türkel, Il...

Mersin'de şehit Asım Türkel’in Babası Hasan Türkel, Il Müftüsü Dr. Kondi’ye Plaket Takdim Etti

şehit asım türkel’in babası hasan türkel, il müftüsü dr. kondi’ye plaket takdim etti

18 Ağustos 2020 - 18:20

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde yürütülen operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel’in babası Hasan Türkel, İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi’yi ziyaret etti.

İl Müftülüğü makamında gerçekleşen ziyarette, bir süre sohbet edilmesinin ardından, Şehit Asım Türkel’in babası Hasan Türkel, şehit ailelerine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı memnuniyetini ifade etmek için İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi'ye plaket takdim etti.

Plaket takdiminden dolayı şehit babası Hasan Türkel’e teşekkür eden İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi: “Gencecik bedenlerini vatanına siper eden kahraman şehitlerimizin eli öpülesi anne, babalarına hürmet ve saygı bizim en asli görevimizdir. Şehitlerimizin anne, baba ve yakınları bize onların emanetidir. Allah bütün şehitlerimizin mekânını yüce eylesin. Şehit yakınlarımıza ve aziz milletimize sabırlar ihsan eylesin” ifadelerini kullandı.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret