Mersin’de şehit P. Sözleşmeli Er Mesut Yıldırım Son...

Mersin'de şehit P. Sözleşmeli Er Mesut Yıldırım Son Yolculuğuna Uğurlandı

şehit p. sözleşmeli er mesut yıldırım son yolculuğuna uğurlandı

26 Ağustos 2020 - 18:20

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde tatbikat sırasında yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mesut Yıldırım'ın cenazesi, Akbelen Şehitliğinde toprağa verildi.

Şehit Mesut Yıldırım’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Yenişehir Hz. Mikdat (Muğdat) Camii'nde öğle namazını müteakip İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi'nin kıldırdığı cenaze namazının ardından, Şehir Mezarlığı'na defnedilmek üzere götürüldü.

Akbelen Şehitliğinde Kur’an tilaveti ve İl Müftüsü Dr. Kondi’nin yaptığı dua ile Şehidin cenazesi gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

Cenaze törenine, Vali Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Oğuz Bavbek, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, bazı milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri, askeri ve mülki erkan, şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı