Mersin Il Müftülüğü Adrb’den Aile Haftasında Konferans

mersin il müftülüğü adrb’den aile haftasında konferans

18 Mayıs 2022 - 18:20

Mersin İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından “Aile Haftası” münasebetiyle Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezinde “Dijitalleşen Dünyada Değerleriyle Aile Olmak” konulu konferans programı gerçekleştirildi.

Mersin Üniversitesi Yenişehir Kampüs Mescidi 4/B İmam-Hatibi Enes Kara’nın Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açış konuşmasını İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi gerçekleştirdi.

İl Müftüsü Dr. Kondi, Başkanlığımızın yaptığı çalışmalardan bahsederek özellikle günümüzde değişen dünyada pek çok hususta etki altında bulunan aile kurumu ve gençliğe yönelik çalışmalara dikkat çekti.

“Aile Haftası” münasebetiyle gerçekleştirilen programda Adana İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar katılımcılara “Dijitalleşen Dünyada Değerleriyle Aile Olmak” temalı konferansı gerçekleştirdi.

Müftü Dr. Çınar, Ailede Çocuk Eğitimi, Helal Lokmanın Önemi, Sosyal Medyanın Aile ve Değerlerine Yönelik Olumsuz Etkileri konularını ele aldığı konuşmasında sahabe dönemi ailelerinden örnekler verdi.

Program sonunda,  İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, Adana İl Müftüsü Dr. Hasan Çınar’a değerli katkılarından dolayı hediye takdiminde bulundu.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...