Mersin Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü...

Mersin Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Koordinatörlere Yönelik Online Eğitim Başladı

mersin il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü koordinatörlere yönelik online eğitim başladı

17 Aralık 2020 - 18:20

Mersin İl Müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından organize edilen, Uludağ Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Kılınç tarafından verilen eğitime, gençlik hizmetleri başta olmak üzere farklı birimlerde görev yapan koordinatörler katıldı. Bir yıl devam etmesi planlanan online eğitim 15 Aralık 2020 saat 20:00 da başladı.

Zoom programı üzerinden yürütülen online eğitimin başlangıcında konuşan Mersin İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, başlayan bu eğitimin hayırlara vesile olmasını dileyerek insanı anlamanın önemi üzerinde durarak, ahlakı olmayan hiçbir şey amacına ulaşamaz dedi.

Ahlak, bilgi, düşünme, insan psikolojisi, insan sosyolojisi ve Kur’an ana başlıkları çerçevesinde yürütülecek olan eğitimde bu hafta; “İnsan zihni nasıl çalışır?” sorusu üzerinden ahlak, akıl bilgi ve düşünme konuları üzerinde konuşuldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri