Mersin Müftülüğü Il Müftümüz Tarsus Müftülü Konferan...

Mersin Müftülüğü Il Müftümüz Tarsus Müftülü Konferan Salonunda, Din Görevlileriyle Bir Araya Geldi

il müftümüz tarsus müftülü konferan salonunda, din görevlileriyle bir araya geldi

21 Eylül 2018 - 09:33

20.09.2018 İl Müftümüz Tarsus Müftülü Konferan Salonunda, Din görevlileriyle Bir Araya Geldi

İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi, Tarsus Müftülüğü konferans salonunda, Tarsus İlçesinde Görev yapan Din görevlileriyle bir araya geldi.

Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti başlayıp, İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi’nin din görevlilerine hitap etmesi ile devam etti.

İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi konuşmasında özellikle sigaranın sağlığımız üzerinde etkilerine ve zararlarına değinerek salonda bulunan din görevlilerinden “ aranızda sigarayı bırakmak isteyen var ise bana sigara paketini getirsin “ sözleri üzerine salonda bulunan din görevlilerinden Tarsus Köselerli Mahallesi Camii İmam Hatibi Abdulkadir Aydın paketi İl Müftümüz Dr. Şaban Kondi’ye teslim ederek müftü beyin çağrısı üzerine sigarayı bıraktığını ve bir daha içmeyeceğine dair söz verdiğini belirtti.

Program, Diyanet İşleri Başkanlığımızın yurt içi ve yurt dışındaki faaliyetlerle ilgili yapılan sunumun ardından sona erdi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı