Miraç Gecesini Idrak Etmek Isteyen Müslümanlar Muğla Kurşunlu...

Miraç Gecesini Idrak Etmek Isteyen Müslümanlar Muğla Kurşunlu Camii'ni Hıncahınç Doldurdu.

miraç gecesini idrak etmek isteyen müslümanlar muğla kurşunlu camii'ni hıncahınç doldurdu.

07 Şubat 2024 - 18:25

Mübarek Miraç Gecesinde Muğlalılar Kurşunlu Camii başta olmak üzere tüm camilere adeta akın etti.
Geceyi idrak etmek isteyen Müslümanlar Muğla Kurşunlu Camii'ni hıncahınç doldurdu.

Kurşunlu Camii görevlileri Ali Yılmaz, Yadigar Ceylan ve Salih Baydur'un okuduğu  Kur'an Tilavetleri, Mevlid-i Şerif'in ardından Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı Miraç Gecesinin önemine vurgu yaptığı sohbette, "bu gece müjdelerin olduğu mübarek bir gecedir" dedi.

İslam'ın İlk kıblesi olan Mescid-i Aksa'da İsra ve Miraç hadisesinin gerçekleştiğini dile getiren Çapçı, Müslümanların önemli davalarından birisinin buraya sahip çıkmak olduğunu aktardı.

Kan gölüne dönen Gazze için de mutlaka bir şeyler yapmak gerektiğini ifade eden Çapçı, bir duruş olarak Boykotun önemli bir tepki alanı olduğuna vurgu yaptı.

Bir yıl önce 11 ili etkileyen 6 şubat depreminin yaşandığını da hatırlatan Müftü Çapçı, vefat edenlere Allah'tan rahmet yaralananlara acil şifalar diledi.

Namazın ardından Camiye gelen Muğlalılar, Müftü Çapçı ve birbirleri ile tebrikleşti

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri