Muş’ta Yatılı Hafızlık Erkek Ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu...

Muş'ta Yatılı Hafızlık Erkek Ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu Binalarının Temel Atma Töreni Düzenlendi.

muş'ta yatılı hafızlık erkek ve 4-6 yaş kur’an kursu binalarının temel atma töreni düzenlendi.

07 Kasım 2023 - 18:30

Muş'ta Yatılı Hafızlık Erkek ve 4-6 Yaş Kur’an Kursu binalarının temel atma töreni düzenlendi.

Hayırsever Eroğlu ile Memiş ailelerinin katkılarıyla Muratpaşa Mahallesinde yer alan 8466m²’lik arsa üzerinde yapılacak olan 120 yataklı Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu ve 100 kişi kapasiteli 4-6 Yaş Kur'an Kursunun temeli dualarla atıldı.

Temel atma törenine, Muş Valisi Sayın Avni Çakır, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Kurum Amirleri, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İl Müftülüğü Şube Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, arsa bağışında bulunan hayırsever Nihat Eroğlu, Kur'an kurslarının yapımını üstlenen hayırsever iş adamı Hüsamettin Memiş, Din görevlileri ve vatandaşlarımız katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, protokol konuşmaları için sırasıyla kürsüye davet edilen İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve Muş Valisi Sayın Avni Çakır konuşmalarında, yapılan hizmetin İlimize hayırlı olması temennilerinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Program, kurban kesimi, duaların edilmesi ve temele beton dökülmesinin ardından sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.