Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, şehit Davut Karaçam Anadolu...

Muş Il Müftüsü Ibrahim Halil Demir, şehit Davut Karaçam Anadolu Imam Hatip Lisesi Ve Hafızlık Proje Sınıfının Gazzeye Yardım Için Gerçekleştirdiği Kermese Katıldı.

muş il müftüsü ibrahim halil demir, şehit davut karaçam anadolu imam hatip lisesi ve hafızlık proje sınıfının gazzeye yardım için gerçekleştirdiği kermese katıldı.

18 Aralık 2023 - 18:30

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Şehit Davut Karaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Hafızlık Proje Sınıfının Gazzeye Yardım için gerçekleştirdiği kermese katıldı.

Kermese Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Muş Milli Müdürü Enver Kıvanç, İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Serdar, Müftü Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Şehit Davut Karaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi personeli ve emeği geçen herkese Gazze için gerçekleştirilen kermese katkılarından dolayı teşekkür etti.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.