Muş’ta Dünden Bugüne Filistin Konferansı

Muş'ta Dünden Bugüne Filistin Konferansı

dünden bugüne filistin konferansı

15 Aralık 2023 - 18:30

Muş İl Müftülüğü tarafından Müftülük personeli ve Din Görevlilerinin katılımı ile Muş İl Müftülüğü Konferans Salonunda ''Dünden Bugüne Filistin''  konferansı düzenlendi.

Kuyumcular Pasajı İmam Hatibi Abdulmecit Fırat'ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılış konuşmasını İl Müftüsü İbrahim Halil Demir yaptı.

Sonrasında kürsüye misafir konuşmacı olarak katılan Rektör Danışmanı ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper, "Filistin ve Gazze meselesine sahip çıkmak için önce Filistin bilincini çocuklarımıza yerleştirmeliyiz. Yaptığı zulümle arşı titreten lanetli kavim İsrailoğullarını Kuran'ın tanıttığı şekliyle iyi tanımalı ve uyanık olmalıyız." dedi.

Özalper, "Mazlum coğrafyalardaki kan ağlayan din kardeşlerimize yardım edebilecek güçlü bir Türkiye oluşturmak için çok çalışmalıyız. 'Beklenen sensin' sloganıyla  mazlumlara el uzatan ülkemizin üstlendiği bu vazifede, bizlere de Kudüs'ü fetheden Hz. Ömer, Selahaddin Eyyubi ve Yavuz Sultan Selim gibi imanlı, dirayetli ve güçlü liderler yetiştirme konusunda  bizler çok büyük vazife düşüyor. Etkisini gördüğümüz boykot kararımızda ise istikrarlı olmalı, yerli ve milli ürünleri tercih etmeliyiz." ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.