Muş’ta Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Izani Turan,...

Muş'ta Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü Izani Turan, Müftülüğümüz Personeli Ile Bir Araya Geldi.

türkiye diyanet vakfı genel müdürü izani turan, müftülüğümüz personeli ile bir araya geldi.

26 Ekim 2023 - 18:30

Türkiye  Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, Müftülüğümüz personeli ile bir araya geldi.

Muş Alparslan Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleşen programa, Türkiye  Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, İl Müftümüz İbrahim Halil Demir, Bitlis İl Müftüsü Mehmet Feysal Geylani, Siirt İl Müftüsü Şakir Pinal, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Özarslan, Müftü Yardımcımız Murat Karanci, Şube Müdürlerimiz Hamdi Yıldız, Recep Özbey, Müftülük personeli ve Kur’an Kursu öğrencileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, İl Müftümüz Demir ve Belediye başkan Yardımcısı Özarslan’dan sonra konuşmaları için kürsiye davet edilen TDV Genel Müdürü Turan, Vakfın kuruluş amacı, vakfın önemi ve vakfın yaptığı hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.