Nevşehir’de Ortaokul öğrencisi 6 Ayda Hafız Oldu.

Nevşehir'de Ortaokul öğrencisi 6 Ayda Hafız Oldu.

ortaokul öğrencisi 6 ayda hafız oldu.

17 Aralık 2023 - 18:35

İlimiz Müftülüğüne bağlı Şeyh’ul Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kur’an kursunda hafızlık eğitimi alan öğrencilerden Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Furkan Öztürk, 6 ay gibi kısa bir sürede hafızlığını tamamladı.

Hafızlığını tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan Hafızlık sınavını da başarıyla tamamlayan Furkan Öztürk,  İl Müftüsü Kazım Güzel’i makamında ziyaret etti. Müftülük makamında hafızı kabul eden Güzel, ’’Hafızlık ve hafızlığın öneminden bahsederek kurs öğreticisi ve öğrenci ailesine teşekkür ederim'' dedi.

Şeyh’ul Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kur’an kursu öğreticilerinin de hazır bulunduğu belge takdiminde öğrenciye İl Müftüsü Kazım Güzel tarafından Hafızlık belgesi, Kur’an-ı kerim, Başkanlığımız yayınlarından kitaplar ve çeşitli hediyeler verildi.

Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret