Sakarya’de Kırşehir’de "ahi Evran, Ahilik Ve...

Sakarya'de Kırşehir’de "ahi Evran, Ahilik Ve Gençlik" Söyleşisi

kırşehir’de "ahi evran, ahilik ve gençlik" söyleşisi

06 Haziran 2021 - 19:00

Kırşehir’de "Ahi Evran, Ahilik ve Gençlik" söyleşisi

2021 yılının Ahilik Yılı olması nedeniyle Sakarya İl Müftülüğü, Millî Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün çeşitli etkinliklerle yoğun bir şekilde devam eden "Geçmişe İz Geleceğe Biz" projesi kapsamında, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin’de katkılarıyla Ahiliğin Merkezi Kırşehir’de “Ahi Evran, Ahilik ve Gençlik’ konulu söyleşi düzenlendi.

Sakarya’dan çok sayıda katılımcı yer aldı

Sakarya’dan da çok sayıda katılımcının yer aldığı söyleşide Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, Ahilik konusunda ayrıntılı bilgiler aktardı.

Sakarya’nın katkısı büyük

Ahilik konusunda Sakarya ilinin çok büyük katkıları olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gökbel, İl Müftüsü Hasan Başiş İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ve SESOB Başkanı Hasan Alişan’a canlı yayında teşekkür etti.

Kırşehir'de Ahi Evranı Veli Camii bahçesinde düzenlenen "Ahi Evran, Ahilik ve Gençlik" canlı yayın programı üç kurumun (YouTube, İnstagram ve Facebook) sosyal medya hesaplarından yayımlandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Sivas'ta 363 Kişilik Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet Ali Fındık Hayatını Kaybetti
Kocaeli'de Fatih Ilçe Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Mehmet...