Samsun’da Diyanet Işleri Başkanlığı Yön. Hiz. Genel...

Samsun'da Diyanet Işleri Başkanlığı Yön. Hiz. Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Bilgin; Destek Hiz. Daire Başkanı Sn. Hakkı Gür, Il Müftümüz Sn. Seyfullah çakır Ve Aşık Kutlu Dini Iht. Mrk. Müdürü Sn. Metin Koca Ile Birlikte Ladik Müftülüğümüzü Ziyaret Etti.

diyanet işleri başkanlığı yön. hiz. genel müdürümüz sn. mehmet bilgin; destek hiz. daire başkanı sn. hakkı gür, il müftümüz sn. seyfullah çakır ve aşık kutlu dini iht. mrk. müdürü sn. metin koca ile birlikte ladik müftülüğümüzü ziyaret etti.

13 Mayıs 2023 - 19:05

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürümüz Sn. Mehmet Bilgin; Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sn. Hakkı Gür, İl Müftümüz Sn. Seyfullah Çakır ve Aşık Kutlu Dini İhtisas Merkezi Müdürü Sn. Metin Koca ile birlikte Ladik Müftülüğümüzü ziyaret etti. Ardından ilçede yapımı devam eden külliye  inşaatını yerinde inceleyerek çalışmaların  durumu ve yapılan işler hakkında bilgi aldı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.