Samsun’da L Müftümüz Sayın Seyfullah çakır, Beraberinde Mesai...

Samsun'da L Müftümüz Sayın Seyfullah çakır, Beraberinde Mesai Arkadaşlarından Oluşan Bir Heyetle, "mevlid-i Nebi Ile 1-7 Ekim Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" Kapsamında Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı Makamında Ziyaret Etti.

l müftümüz sayın seyfullah çakır, beraberinde mesai arkadaşlarından oluşan bir heyetle, "mevlid-i nebi ile 1-7 ekim camiler ve din görevlileri haftası" kapsamında valimiz sayın doç. dr. zülkif dağlı'yı makamında ziyaret etti.

05 Ekim 2022 - 19:05

İl Müftümüz Sayın Seyfullah Çakır, beraberinde mesai arkadaşlarından oluşan bir heyetle, "Mevlid-i Nebi ile 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında Valimiz Sayın Doç. Dr. Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti.
Valimiz, kültürümüzde, dinimizde ve kalbimizdeki müstesna yeriyle hayatla iç içe bir konumda bulunan camilerimizin, dini ve milli değerlerimizin öğretildiği birer ilim ve irfan yuvası olarak medeniyetimizin inşasında önemli bir misyon üstlendiğini dile getirirken; camilerimizde ve Kur’an Kurslarımızda güzel dinimizi öğreterek, milletimizin dinî ve manevi hayatına hizmet etmeye gayret eden tüm din görevlilerimizin 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.