Siirt’te çocuklar Kadim Oyunlar şenliği’nde Buluştu

Siirt'te çocuklar Kadim Oyunlar şenliği'nde Buluştu

çocuklar kadim oyunlar şenliği'nde buluştu

04 Haziran 2022 - 19:10

Siirt İl Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler Kadim Oyunlar Çocuk Şenliği'nde buluştu.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik 30 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında "Kadim Oyunlar Şenliği" başlatıldı.

Bu kapsamda Siirt İl Müftülüğü 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik “Kadim Oyunlar Şenliği” düzenledi.

Şenliğe dair bilgi veren İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu, “Proje kapsamında 4-6 yaş öğrencilerimiz, yetkililerimiz tarafından kendilerine öğretilen halat çekme, balon ve yüz boyama oyunu, çuval oyunu, Yumurta taşıma oyunu gibi geleneksel oyunları oynadı. Bu sayede 4-6 yaş grubu öğrencilerimiz kadim oyunları büyüklerinden öğrenme imkanı buldular. Bu şenliklerin oluşmasında destek veren başta Kur’an kursu yöneticilerimize ,öğreticilerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. ” dedi.

Şenlik sonrası çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...