Sinop Ak Parti Il Yönetiminden Il Müftüsüne Ziyaret

sinop ak parti il yönetiminden il müftüsüne ziyaret

08 Ekim 2022 - 00:05

Sinop Ak Parti İl Yönetiminden Sosyal Politikalar Başkanı Serdar Sever,Ekonomi İşleri Başkanı Serkan Pak, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Candar, İl Özel kalemi Sezen Okyıldız ve Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Şentekin Türkan "Camiler ve Din Görevliler Haftası" münasebetiyle İl Müftüsü Mustafa Düzgüney'i ziyaret etti.

Sinop Ak parti Yönetimi  “Camiler ve Din Görevliler Haftası" münasebetiyle İl Müftülüğünü ziyaret etti.

İl Müftüsü Mustafa Düzgüney ile bir araya gelen Ak Parti Yöneticileri  "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası olması münasebetiyle sizlerin nezdinde tüm din görevlilerinin haftasını kutluyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Düzgüney ise "Camiler ve Din Görevliler Haftası münasebetiyle yapmış olduğunuz nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, tüm din görevlilerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kaydetti.

Ziyarette İl Müftüsü Düzgüney, Sinop Ak Parti yöneticilerine  Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından kitap hediye etti.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı