Sinop’ta Ayancık’ta Selde Kaybolan Vatandaşlar Için Son Görev

Sinop'ta Ayancık'ta Selde Kaybolan Vatandaşlar Için Son Görev

ayancık'ta selde kaybolan vatandaşlar için son görev

05 Kasım 2021 - 00:05

Ağustos ayında Ayancık ilçesinde yaşanan büyük sel felaketi ardından henüz bulunamayan 6 kişi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

11 Ağustos 2021 tarihinde Ayancık ilçesinde medana gelen büyük sel felaketinin yaraları sarılmaya devam ederken, Ayancıklılar henüz cenazesine ulaşılamayan 6 kişinin gıyabi cenaze namazı için Sahil Camiinde bir araya geldi. Sinop İl Müftüsü Mustafa Düzgüney tarafından cami avlusunda çok sayıda Ayancıklının katılımıyla, selde kaybolan ve henüz ulaşılamayan Şükrü Özdemir (66), Muhammet (26) ve Melike Demirkol (6), Hayrettin (21) ve Alperen Demirbaş (7) ile Faruk Adak (25) için ayrı ayrı gıyabi cenaze namazı kıldırıldı. Cenaze Namazının akabinde helallik alınarak,  selde hayatını kaybedenler için eller semaya kalktı dua ve niyazda bulunuldu. Namazın ardından vatandaşlara lokma tatlısı dağıtıldı.

Gıyabi cenaze namazına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Vali Erol Karaömeroğlu, AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ayancık Kaymakamı İsmail Pendik, İlçe Belediye Başkanı Hayrettin Kaya ile vatandaşlar katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.