Sinop’ta Gönüller Engelli Olmasın

Sinop'ta Gönüller Engelli Olmasın

gönüller engelli olmasın

07 Aralık 2022 - 00:05

3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması münasebetiyle Sinop Valiliği tarafından yapılan program ve Türkiye Sakatlar Derneği tarafından açılan standla Engelliler Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

Programlara katılan İl Müftüsü Mustafa Düzgüney “Engelli kardeşlerimiz de bu toplumun bir bireyidir. Bizlere düşen her konuda onlara yardımcı olmamız gerekmektedir. Diyanet İşleri Başkanlığımız engelli kardeşlerimizin cemilerimizle buluşması, Kur’an kurslarımıza gidebilmesi,  Başkanlığımızın hizmetlerinden yararlanabilmeleri için çalışmalar ve hizmetler vermeye devam ediyor. Özellikle görme ve işitme engelli kardeşlerimiz için açılan Kur'an kursları açılmaktadır. Yine işitme engellilerle için Türk işaret dilinde dini kavramlar sözlüğü hazırlandı. Engelli kardeşlerimize daha güzel hizmetler sunabilmek için İl Müftülüklerimiz bünyesinde oluşturulan Engelli Koordinatörlükleri tarafından belirli programlar düzenleyerek her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu hissettirmeye gayret ediyoruz. Unutmayalım ki her insan bir engelli adayıdır. Yeterki İnsanların gönüllerinde engel olmasın.” dedi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.