Sinop’ta Il Müftüsü Düzgüney’den Vali Karaömeroğlu’na...

Sinop'ta Il Müftüsü Düzgüney’den Vali Karaömeroğlu’na Ziyaret

il müftüsü düzgüney’den vali karaömeroğlu’na ziyaret

02 Ekim 2020 - 00:05

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İl Müftüsü Mustafa Düzgüney Vali Erol Karaömeroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi ve günün anısına Vali Karaömeroğlu’na çiçek takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaömeroğlu, İl Müftüsü Mustafa Düzgüney nezdinde tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.

Ziyarette İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, İl Müftü Yardımcıları Kamil Tuncel, Ayşe Gül Gürbüz, Din Görevlileri Yakup Aracı, Rafet Aslan ve Şahin Köstek hazır bulundu.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı