Sinop’ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Durağanda Yapıldı

Sinop'ta Ilçe Müftüleri Toplantısı Durağanda Yapıldı

ilçe müftüleri toplantısı durağanda yapıldı

11 Kasım 2021 - 00:05

Sinop İl Müftüsü Mustafa Düzgüney başkanlığında ilçe müftüleri toplantısı Durağan’da gerçekleştirdi.

Durağan İlçe Müftülüğü binasında gerçekleşen toplantıda gündeme dair meselelerin görüşüldü.

Saraydüzü İlçe Müftülüğü görevini sürdürürken Kastamonu Azdavay İlçe Müftülüğü görevine atanan Kazım Atcı’ya Saraydüzü’nde gerçekleştirdiği hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı teşekkür eden İl Müftüsü Düzgüney, Sinop’a özgü kotra hediye etti.

Durağan ilçe Müftülüğünde İl Müftümüz Mustafa Düzgüney başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Müftü Yardımcısı  Kamil Tuncel, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kıvrak, Boyabat İlçe Müftüsü Mehmet Evirgentürk, Dikmen İlçe Müftüsü Faruk Al, Durağan  İlçe Müftüsü Ali Mustafa Yıldırım, Erfelek İlçe Müftü Hikmet Bektaş, Gerze İlçe Müftüsü Bayram Karar, Saraydüzü İlçe Müftü V. Yusuf Nayıroğlu, Türkeli İlçe Müftüsü Halil İbrahim Kömürcü katıldı.

Toplu çekinilen fotoğrafın akabinde toplantı sona erdi.

Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu