Sivas’ta “biz Bir Aileyiz, Hep Birlikte çalışacağız,...

Sivas'ta “biz Bir Aileyiz, Hep Birlikte çalışacağız, Unutmayalım Ki Başarı Ekip Işidir.”

“biz bir aileyiz, hep birlikte çalışacağız, unutmayalım ki başarı ekip işidir.”

18 Ocak 2022 - 01:07

İl Müftüsü Remzi Pehlivan, İl Müftülüğünce her ay yapılan aylık personel toplantısına katılarak personel ile tanıştı.

Sivas İl Müftülüğüne atanmasından sonra 2022 yılının ilk personel toplantısını gerçekleştiren İl Müftüsü Pehlivan, toplantıda merkez ve köylerinde görev yapan imam- hatip ve müezzinlere hitap etti.

İki oturum halinde gerçekleşen toplantıda din görevlilerinin toplumdaki yeri ve öneminden bahseden Müftü Pehlivan, sözlerine şöyle devam etti; “Din görevlileri toplumun her kesimine hizmet eden ve her daim topluma örnek birer şahsiyet olarak ön planda olmalıdır. Bu açıdan görevimizin kudsiyetinin bilincinde hareket etmeli ve bu şuurla çalışmalıyız. İstikametimiz ve rehberimiz Kur’an ve Sünnettir. Buradan aldığımız bilgiyi, ahlakı, öğretiyi topluma aktarmakla ve örnek olmakla mükellefiz. Bizler, Allah’ın dinine hizmet etmeye kendini adamış din gönüllüleriyiz. Bu gün bir çok alanda insanlara dini hizmet sunmaktayız. Bu gayreti hiçbir zaman bırakmayın.” ifadelerinde bulundu.

Diğer yandan 2021 Aralık ayı içerisinde düzenlenen 40’ıncı İl Müftüleri İstişare Toplantısında ele alınan konuları da görevlilerle paylaşan Müftü Pehlivan; “Cemaatimizin huzur ve huşu içerisinde camilerimizde ibadet etmeleri için her türlü tedbirleri almak bizlerin sorumluluğu altındadır. Bu minvalde tüm personellerimize hayırlı ve başarılı vazifeler diliyorum. Aile ortamı içerisinde görevimizi yapacağız. Bir hizmet varsa hep birlikte çalışacağız ve başaracağız, unutmayalım ki, başarı ekip işidir. En önemli iş ise Allah'ın dinine hizmet işidir. Yapacağınız hizmet ve çalışmalarda şimdiden sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantı gündem maddelerinin okunması ile devam etti.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret