Sivas’ta Değerli Bir Görevi Ifa Etmenin Sonunda Emeklilik...

Sivas'ta Değerli Bir Görevi Ifa Etmenin Sonunda Emeklilik Hakkını Kazanan Din Görevlilerine Program Düzenlendi.

değerli bir görevi ifa etmenin sonunda emeklilik hakkını kazanan din görevlilerine program düzenlendi.

08 Ekim 2020 - 00:10

Sivas İl Müftülüğünce çeşitli programlara kutlanan 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın son gününde 2020 yılı içinde emekli olan din görevlileriyle bir araya gelinerek, kendilerine hizmet teşekkür belgesi verildi.

Kadı Burhaneddin Eğitim Merkezinde düzenlenen programa Müftü Vekili Ünal Tan, Müftü Yardımcıları Dr. Halil Taşpınar, Dr. Hüseyin Karayaka ve Şube Müdürleri Veysel Yılmaz ve Ziya Soylu ile 2020 yılı içinde emekli olan din görevlileri katıldı.

Programda konuşan Müftü Vekili Tan, “Bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftasını ’Cami ve İlim’ teması etrafından kutladık ve çeşitli programlarla icra ettik. Programlarımızın son gününde ise 2020 yılı içinde emekli olan tüm görevlilerimizle bir araya gelerek emeklilik hayatlarında kendilerine sağlık ve mutluluklar dilemek istedik.” diyen Müftü Tan, sözlerini şöyle sürdürdü.

 “Belki her görevin emekliliği olur ama din görevliliğinin emekliliği olmaz diye düşünüyorum. Hocalarımız yine minbere ve mihraba geçerek, insanlara vaaz ve nasihat vererek bu görevlerini sürdürürler. Rabbimde sizleri minberden, mihraptan ayrı koymasın. Yaşamınızın sonunu kadar camilere bağlı kullar eylesin. Uzun yıllar feragatle değerli bir görevi ifa etmenin sonunda emeklilik hakkını kazanma bahtiyarlığına ermiş bulunuyorsunuz. Diyanet İşleri Başkanlığı camiası adına yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunar, Yüce Allah’tan sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” dedi.

Emekli din görevlilerinin hatıralarını paylaştıkları programın sonunda kendilerine hizmet teşekkür belgesi takdim edildi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret