Sivas’ta Din Görevlileri Onuruna Program Düzenlendi.

Sivas'ta Din Görevlileri Onuruna Program Düzenlendi.

din görevlileri onuruna program düzenlendi.

07 Ekim 2020 - 00:10

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Sivas Valiliği Salgın Denetim Merkezi bünyesinde mahalle sorumlusu olarak görev yapan din görevlileri onuruna program düzenlendi.

Özel bir restoranda düzenlenen programa Vali Salih Ayhan, Vali Yardımcısı Abdullah Seçkin Koçak ve Müftü Vekili Ünal Tan ile Müftü Yardımıcıları, Şube Müdürleri ve mahalle sorumlusu olan din görevlileri katıldı.

Programda konuşan Vali Ayhan, "302 din görevlimiz, salgına yakalanan vatandaşlarımızı ziyaret ederek ve arayarak manevi destek verdi. Sizlerin nezdinde emeklerini esirgemeden çalışan fedakâr tüm din görevlilerimize teşekkür ediyor, Camiler ve Din Görevlileri Haftalarını tebrik ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ayhan tarafından din görevlilerine başarı belgesi takdim edildi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret