Sivas’ta Diyanet Gençlik Yıldızdağında Kampa Girdi

Sivas'ta Diyanet Gençlik Yıldızdağında Kampa Girdi

diyanet gençlik yıldızdağında kampa girdi

12 Haziran 2021 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü Erkek Gençlik Koordinatörlüğü gençleri Yıldızdağı Kayak Merkezi’nde gençlik kampına girdi.

Kampın son gününde gençleri ziyaret eden İl Müftüsü Yusuf Akkuş, katılımlarından dolayı gençleri tebrik ederek kamp hakkında koordinatörlerden bilgi aldı.

Daha sonra cuma namazını gençlerle birlikte kılan İl Müftüsü Akkuş,  namaz sonrası gençlerle bir süre sohbet etti. Gençlere birlik ve beraberlik mesajı veren Müftü Akkuş: "Değerli Gençler!  Bir vatana, bir millete, bir bayrağa sahip olmak Yüce Allah'ın bu hayatta bize bahşetmiş olduğu en büyük hazinelerdendir. Size sağlanan bu imkânlarla sizler de vatanınıza, bayrağınıza ve milletinize sahip çıkmanın gayreti içinde olacaksınız. Lütfen çok çalışın, gayret edin. Sizlerin azmiyle ülkemiz daha iyi yerlere gelecektir. Çünkü geleceği bugünün gençleri şekillendirecektir. Kendinizi yetiştirirken milli ve manevi değerlerinizi korumayı unutmayın." diyen Müftü Akkuş, gençlik kampını sağlayan ve destek olan başta Sivas Valiliğine, Sivas İl Özel İdaresine, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Buruciye A.Ş' ye teşekkür etti.

Üç gün süren kampta gençler değerler eğitiminin yanı sıra okçuluk, dart, matrak ve unutulan sokak oyunları etkinlikleri ile çeşitli spor aktivitelerine katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret