Sivas’ta Doğanşarlı öğrencilerden Il Müftülüğüne Ziyaret

Sivas'ta Doğanşarlı öğrencilerden Il Müftülüğüne Ziyaret

doğanşarlı öğrencilerden il müftülüğüne ziyaret

27 Nisan 2022 - 00:10

Doğanşar İlçesinde ikamet eden ortaokul öğrencileri Sivas İl Müftülüğünü ziyaret etti.

Doğanşar İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan “Gençler, Şehrimizin Manevi Mimarlarıyla Tanışıyor” projesi kapsamında İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören 23 öğrenci Doğanşar İlçe Müftüsü Osman Akkaya refakatinde Sivas’ın tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret etti.

İl Müftülüğü ziyaretlerinde öğrencilerle yakından ilgilenen İl Müftüsü Remzi Pehlivan, müftülük ve çalışmalarını öğrencilere anlattı. Öğrencilere hayatlarında hedeflerinin olması gerektiğini söyleyen İl Müftüsü Pehlivan, bu hedeflere ilerlerken en önemli azığın ahlak olduğuna vurgu yaparak; “Yüce Rabbimiz insanı ‘Ahseni takvim' olarak yaratmıştır. İnsan ancak ahlakla hedefine varabilir. Bu hayatta ilk önceliğiniz ahlaklı ve vicdanlı insanlar olmanızdır. “ dedi.

Ziyaretin sonunda İl Müftüsü Pehlivan öğrencilere Diyanet yayınlarına ait kitaplardan hediye etti.

Yalova'da Hacılarımızı Uğurluyoruz
Adiyaman'da Din Görevlilerinden Depremzede Annelere Anlamlı Ziyaret