Sivas’ta Emekli Din Görevlileri Iyilik Sofrasında Buluştu

Sivas'ta Emekli Din Görevlileri Iyilik Sofrasında Buluştu

emekli din görevlileri iyilik sofrasında buluştu

01 Nisan 2023 - 00:10

2023 yılında emekli olan din görevlileri Sivas İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sivas Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “Ramazan ve Zekat İyilik Sofraları” iftar programında bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde yürütülen “Ramazan Ayı Faaliyetleri” kapsamında Sivas İl Müftülüğü ve TDV Sivas Şubesi işbirliğiyle din görevlilerine yönelik Sivas Kadı Burhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezinde “Ramazan ve Zekat İyilik Sofraları” iftar programı düzenlendi.

Programa Başkanlık Müftüsü Yalçın Topçu, İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Müftülük İdari Personeli, temsilciler ve emekli din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ilk olarak Ramazan ve irşat programları kapsamında ilimize gelen Başkanlık Müftüsü Yalçın Topçu, katılımcılara yönelik Başkanlığın Zekat ile ilgili yapmış olduğu çalışmaları konu alan bir bilgilendirme konuşması yaptı.

Daha sonra konuşma yapan İl Müftüsü Altunkaya ise programa davetli emekli din görevlilerine yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek; “İl Müftülüğümüzde uzun yıllardır değerli bir görevi ifa etmenin sonunda emeklilik bahtiyarlığına ermiş bulunuyorsunuz. İl Müftülüğümüz adına değerli hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim. Emeklilik hayatınızda ailenizle birlikte sağlık ve mutluluk içerisinde bir ömür diliyorum.” diye konuştu. Program sonunda emekli görevlilere plaket takdiminde bulunuldu.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Zonguldak'ta Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı
Şanlıurfa'da Ilk Hac Kafilesi Dualarla Kutsal Topraklara...