Sivas’ta Il Müftüsü Yusuf Akkuş Ilçe Ziyaretleri Kapsamında...

Sivas'ta Il Müftüsü Yusuf Akkuş Ilçe Ziyaretleri Kapsamında Doğanşar Ilçesine Ziyarette Bulundu

il müftüsü yusuf akkuş ilçe ziyaretleri kapsamında doğanşar ilçesine ziyarette bulundu

18 Eylül 2020 - 00:10

Kaymakam Onur Aykaç'ı, Belediye Başkanı Halil Balık'ı ve İlçe Müftüsü Cihan Yıldız'ı makamında ziyaret eden Müftü Akkuş,  ilçe çalışmaları hakkında İlçe Müftüsü Yıldız'dan bilgi aldı.

Müftü Akkuş burada yaptığı açıklamada "Koronavirüsle mücadelenin ilk gününden itibaren Diyanet İşleri Başkanlığımızın rehberliğinde İl ve ilçe müftülüklerimizle salgın sürecinin başladığı ilk günden itibaren  vatandaşımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Din görevlilerimiz sahada vatandaşımızın hizmetinde görev yapmaya devam ediyor. Görevlilerimiz canla başla çalışıyor. Huzurlarınızda tüm personelimize teşekkür ediyorum. " dedi.

Müftü Akkuş daha sonra İlçede görevli din görevlileri ile Merkez Kur’an Kursunda toplantı gerçekleştirdi. Akkuş buradaki konuşmasında şunları kaydetti; “Bizler önemli bir iş yapıyoruz. Toplum bize bakarak kendini düzeltecek, bizi örnek görecek çünkü namazda insanlar bize uyuyor. Uydum imama diyor. Bu namazda olduğu gibi sosyal hayatta da insanlar bize uyuyor, bizi dinliyor. Bu manada vahyin ve sünnet-i seniyye’nin ışığında kendimizin daha iyiye yükselteceğiz. Salgın dönemi içinde gerçekten din görevlilerimiz çok vefa karene çalışmalara imza attılar. Bu dönem bizi rehavete düşürmesin gençlerimize ulaşalım gerekirse telefonla onları arayalım irtibatımızı koparmayalım.” dedi.

Ziyaretlerde Müftü Yardımcıları Harun Özkan ve Ünal Tan’da hazır bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret