Sivas’ta Ilçe Müftüleri Eğitimlerini Tamamladı

Sivas'ta Ilçe Müftüleri Eğitimlerini Tamamladı

ilçe müftüleri eğitimlerini tamamladı

25 Mart 2021 - 00:10

Göreve yeni atanan Altınyayla İlçe Müftüsü Mehmet Zahid İçli ve Gölova İlçe Müftüsü Adem Yılmaz, İl Müftülüğünde ki yaklaşık 3 aylık staj eğitimlerini tamamlayarak görevlerine başladılar.

Hazırlanan program kapsamında İl Müftülüğü birimlerinde çalışmaları inceleyen İlçe Müftüleri 3 aylık stajlarını tamamladılar. Staj eğitiminin son gününde İl Müftüsü Yusuf Akkuş’u makamında ziyaret eden İlçe Müftüleri, kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Müftü Akkuş, staj eğitimini tamamlayan ilçe müftülerine teşekkür ederek görev yerlerinde kendilerine başarılar diledi. Akkuş, “İslam dininin ana kaynaklarına dayalı sağlam bilgiyi esas alarak görev yerlerinizde başarılı hizmetler yapmayı Yüce Rabbim sizlere nasip etsin. Din konusunda halkımızı doğru bilgilendirmek, halkımızın manevi ve ahlaki değerlere bağlılıklarını artırmak bizim ilk görevimizdir” ifadelerinde bulundu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret