Sivas’ta Mevlidi Nebi Yarışmasında Dereceye Girenler...

Sivas'ta Mevlidi Nebi Yarışmasında Dereceye Girenler ödüllendirildi

mevlidi nebi yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

30 Temmuz 2020 - 00:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş, 2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Üniversite öğrencileri arasında düzenlenen "Umre Ödüllü Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması"nda Sivas’ta dereceye giren öğrencileri makamında kabul ederek tebrik etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü, "2020 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında üniversite öğrencilerine yönelik 81 il müftülüğü ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde eş zamanlı olarak "Umre Ödüllü Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması" düzenledi. Peygamber sevgisini ve örnekliğini canlı tutmak, Mevlid-i Nebi Haftasına ilişkin bir farkındalık oluşturmak ve Başkanlığımızın gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla düzenlenen yarışmada Diyanet İşleri Başkanlığı İl birincilerini umre ile ödüllendirecek.

Bu kapsamda Sivas’ta dereceye giren öğrencileri makamında kabul eden İl Müftüsü Akkuş, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.  Daha sonra Müftü Akkuş dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret