Sivas’ta Müftü Akkuş’tan Gölova Ilçesine Geçmiş Olsun...

Sivas'ta Müftü Akkuş’tan Gölova Ilçesine Geçmiş Olsun Ziyareti

müftü akkuş’tan gölova ilçesine geçmiş olsun ziyareti

04 Temmuz 2020 - 00:10

İl Müftüsü Yusuf Akkuş Gölova İlçesi’nde meydana gelen sel felaketinden dolayı İlçe müftü vekili Bayram Ceyhan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sivas'ın Gölova ilçesinde geçtiğimiz günlerde sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemiş ilçenin cadde ve sokaklarında sel yaşanmıştı. Bu kapsamda Müftü Akkuş sel felaketi yaşanan ilçede birtakım ziyaretler gerçekleştirdi.

Akıncılar İlçe müftüsü Osman Aluç’unda hazır bulunduğu ziyarette müftü vekili Ceyhan’a geçmiş olsun dileklerini ileten Akkuş, daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek bir süre hasbihal etti. Müftü Akkuş yaptığı ziyaret konuşmasında şu ifadelere yer verdi.“ Şiddetli bir dolu yağışı sebebiyle ilçemizde birtakım hasarlar oluşmuş. Hamdolsun ki can kaybı yaşanmamış. Rabbim, daha büyük doğal afet ve felaketlerden bizleri korusun.” dedi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret