Sivas’ta Müftü Akkuş’tan şehit Aileleri Ve Gazileri...

Sivas'ta Müftü Akkuş’tan şehit Aileleri Ve Gazileri Derneğine Ziyaret

müftü akkuş’tan şehit aileleri ve gazileri derneğine ziyaret

07 Mart 2019 - 00:11

İl Müftüsü Yusuf Akkuş Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Sivas Şube Başkanı Mustafa Hızal ‘ ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Müftü Akkuş, derneğin çalışmalarında başarılarak dileyerek, şehitlik ve gazilik makamının yüksek bir makam olduğunu söyledi. “Şehitlik makamı, Yüce Rabbimizin her insana nasip etmeyeceği yüksek bir makamdır. Bu vatan için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Bende bir şehit amcası olarak şehit yakınlarına sabırlar diliyorum, üzülmesinler, Rabbimiz onları inşallah cennetiyle mükâfatlandıracaktır.” dedi.

Daha sonra Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan şehitlerin eşyalarının sergilendiği müzeyi ziyaret eden Akkuş, müze de bulunan onur defterini imzaladı.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi