Sivas’ta Müftüler Koyulhisar’da Bir Araya Geldi

Sivas'ta Müftüler Koyulhisar'da Bir Araya Geldi

müftüler koyulhisar'da bir araya geldi

13 Ekim 2023 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü tarafından aylık olarak yapılan ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'nın Başkanlığında ve 16 İlçe müftüsünün katılımıyla gerçekleşti.

Koyulhisar İlçe  Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, idari konuların yanı sıra 2023 yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinlik ve faaliyetler değerlendirildi.

Toplantı öncesi İl Müftüsü Altunkaya göreve yeni atanan Koyulhisar İlçe Kaymakamı Oğuzhan Demir'e ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.

Daha sonra Koyulhisar İlçe Müftüsü Murat Gebeşoğlu'nu makamında ziyaret eden Altunkaya, müftülük çalışmaları hakkında İlçe Müftüsü Gebeşoğlu'ndan bilgi aldı.

Yalova'da Hacılarımızı Uğurluyoruz
Igdir'da