Sivas’ta Temmuz Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Gemerek Ilçe...

Sivas'ta Temmuz Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Gemerek Ilçe Müftülüğünün Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

temmuz ayı ilçe müftüleri toplantısı gemerek ilçe müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleşti

23 Temmuz 2022 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü koordinesinde yürütülen hizmetlerin değerlendirilmesi, hizmette verimliliğin arttırılması amacıyla aylık olarak düzenlenen İlçe Müftüleri toplantısı Gemerek İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde 16 ilçe müftüsünün katılımıyla düzenlendi.

İl Müftüsü Vekili Ünal Tan başkanlığında yapılan toplantıda, 2022 yılı kurban hizmetleri değerlendirilirken, 26 Ağustos’a kadar devam edecek olan yaz Kur’an kurslarının güncel durumu görüşüldü. İdari konularla devam eden toplantı görüş ve önerilerle sona erdi.

Burdur'da "baba Okulu" Projesi
Uganda Uyruklu Rechel ığdır'da Müslüman Oldu