Tdv Kars şubesi Kadın Kolları, çocukları ‘kış Bayramı’...

Tdv Kars şubesi Kadın Kolları, çocukları ‘kış Bayramı’ Ile ısıttı

tdv kars şubesi kadın kolları, çocukları ‘kış bayramı’ ile ısıttı

24 Ekim 2022 - 16:55

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları, ihtiyaç sahibi çocuklara destek olmak amacıyla "Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun" sloganıyla başlattığı “Kış Bayramı” projesi kapsamında hazırlanan kışlık montların dağıtımını gerçekleştirdi.

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kars Şubesi Kadın Kolları koordinesinde "Bu Kış Çocuklara Bayram Olsun" sloganıyla yürütülen "Kış Bayramı" projesi kapsamında, Kars’ta bulunan ihtiyaç sahibi 50 çocuğa hayırsever vatandaşların destekleriyle hazırlanan kışlık montların dağıtımı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen faaliyetlerle çocukların soğuk kış günlerini daha rahat geçirebilmeleri için yıl boyunca kadın kolları, gençlik kolları ve gönüllülerle birlikte çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten TDV Kars Şube Başkanı ve İl Müftüsü Hamza Bayram, “Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kollarımızca başlatılan 'Kış Bayramı' projesi kapsamında hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile ihtiyaç sahibi çocuklarımız için hazırlamış olduğumuz kışlık montların dağıtımına bugün itibariyle başlamış olduk. İhtiyaç sahibi yaklaşık 50 çocuğumuzun kışlık montlarını kadın kollarımız vasıtasıyla ulaştırarak yüzlerdeki gülümsemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de yine hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle hazırlayacağımız kışlık montları ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Ben bu vesileyle çocuklarımızın yüzlerinin gülmesine vesile olan bu iyilik hareketine destek olan tüm hayırseverlerimize, kadın kollarımıza ve din görevlilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...