Yozgat’de 4-6 Yaş Kursumuzda 12 Mart Istiklal Marşının Kabulü...

Yozgat'de 4-6 Yaş Kursumuzda 12 Mart Istiklal Marşının Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği

4-6 yaş kursumuzda 12 mart istiklal marşının kabulü ve mehmet akif ersoy'u anma etkinliği

14 Mart 2024 - 02:09

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Abdulhamithan 4-6 Yaş Kur’an Kursunda program düzenlendi.

İl Müftümüz sayın Ali Gülden’in katılımıyla gerçekleştirilen programda İstiklal Marşı'nın on kıtasını ezberleyen 5 yaşındaki minik öğrencimiz özgüvenli bir şekilde okudu.

Minik öğrencimizi tebrik eden sayın İl Müftümüz, "Bağımsızlığımızı en güzel ifade eden İstiklal Marşı'mızı ezberleyip okuyan yavrularımızı tebrik ediyorum. Onları yetiştiren ailelerine ve hocalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz." İfadelerini kullandı.

Programda İl Müftümüz sayın Ali Gülden öğrencilere İstiklal Marşı Başarı Belgesi ile çeşitli hediyeler verdi

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri