Yozgat’de Aday Din Görevlileri Mezuniyet Programı

Yozgat'de Aday Din Görevlileri Mezuniyet Programı

aday din görevlileri mezuniyet programı

10 Ocak 2024 - 02:10

İl Müftümüz sayın Ali Gülden, Diyanet Akademisi Yozgat Şehit İbrahim Yılmaz Dini İhtisas Merkezi'nde eğitimlerini tamamlayan 203 kursiyerin Aday Din Görevlileri Eğitimi 1'inci Dönem Mezuniyet Programı'na katıldı. Program; İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Eğitim Merkezi Müdürü sayın Zeki Günbey'in konuşması, Diyanet Akademi Daire Başkanı sayın Osman Alpaslan'ın konuşması, Valimiz sayın Mehmet Ali Özkan’ın konuşması şeklinde gerçekleşirken, kursiyer İmam-Hatipler misafirlere ilahi dinletisinde bulundu. Program İl Müftümüz sayın Ali Gülden’in yaptığı mezuniyet duasıyla son buldu. Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı sayın Osman Alpaslan program sonrası İl Müftümüz sayın Ali Gülden’i makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin