Yozgat’de Depremzede Genci Ziyaret

Yozgat'de Depremzede Genci Ziyaret

depremzede genci ziyaret

10 Ağustos 2023 - 02:10

İl Müftümüz Sayın Ali Gülden 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenerek bir süre Ankara’da tedavi gördükten sonra  ilimize gelen Adıyamanlı  depremzede genci Yozgat Şehir hastanesinde ziyaret etti.
   Yozgat Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan ve  Fizik tedavisi için hastaneye yatan Diyanet mensubu bir ailenin evladı olan Furkan Kuşlu'yu tedavi gördüğü Şehir Hastanesi fizik tedavi servisinde ziyaret etti. Furkan’la bir süre sohbet edip psikolojik destek sunan Gülden, İl Müftülüğü olarak imkanlar ölçüsünde her zaman depremzedelerimizin yanındayız. Maddi  ve manevi  destek verme çabası içerisindeyiz dedi.
    Furkan Kuşluya  kitap ve kalem hediye edip muhtemel ihtiyaçları için desteklerinin her zaman yanında olduğunu vurguladı. Furkan Kuşlu ziyareti için  İl Müftümüze teşekkür etti. Ziyarette Abdulhamithan Camii İmam-Hatibi Mehmet Okur'da hazır bulundu.

Diyarbakır'da Annelerin Huzur Arayışı Sempozyumu Gerçekleştirildi.
Diyarbakır'da Annelerin Huzur Arayışı Sempozyumu...
Erzincan'a Diyanet Akademi (dini Ihtisas Merkezi) Açılıyor