Yozgat’de Gençlik Koordinatörlüğü’nden Kayseri Programı

Yozgat'de Gençlik Koordinatörlüğü'nden Kayseri Programı

gençlik koordinatörlüğü'nden kayseri programı

24 Ekim 2019 - 02:11

Yozgat İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Bozok Üniversitesi Cami ve Gençlik Topluluğu ile beraber Kayseri Kitap Fuarını ziyaret ettiler.

Başta Seyid Burhaneddin Hazretleri türbesi olmak üzere, Hunat Cami ve Külliyesi, Camii Kebir ve Kurşunlu Camileri ziyaret edildi. Camilerin tarihi ve kültürel özellikleri hakkında bilgiler verildikten sonra Kurşunlu Camii’nde öğrencilere özel, sakalı şerif ziyareti düzenlendi.

Selçuklu Uygarlığı Müzesini de ziyaret eden öğrencilere rehber eşliğinde müzenin tarihteki yeri ve önemi anlatıldı. Akabinde İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü üyesi öğrencileri kitap fuarını ziyaret ettiler. Öğrenciler çeşitli etkinliklere katılmakla beraber günümüzün önemli yazarları, Halit Ertuğrul, Vehbi Vakkasoğlu, Necmettin Şahiner, Serdar Tuncer, Senai Demirci, Fatih Duman ve Prof. Dr. Muhammed Şevki Aydın ile sohbet etme imkanı buldular.

Yazarlardan imzalı kitaplarını alan öğrenciler onlardan Yozgat'ta yapılmak üzere bir programında sözünü alarak fotoğraflar çektirdiler.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi