Yozgat’de Il Ve Ilçe Gençlik Koordinatörleri Mevlidi Nebi...

Yozgat'de Il Ve Ilçe Gençlik Koordinatörleri Mevlidi Nebi Haftası Dolayısıyla çeşitli Programlar Düzenledi

il ve ilçe gençlik koordinatörleri mevlidi nebi haftası dolayısıyla çeşitli programlar düzenledi

29 Ekim 2021 - 02:10

İl Gençlik Koordinatörlüğü GMK İmam Hatip Ortaokulu, Ayşe Ilıcak İmam Hatip Lisesi ve Sürmeli Yurdunda Mevlidi Nebi Programları düzenledi. Bozok Üniversitesi Gençlik Merkezinde ise gençlerle ‘’Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu’’ konulu sohbet gerçekleştirildi.

Sorgun Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Anadolu Lisesi ve Çiğdemli Çok Programlı Liselerinde, Kadışehri Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Belediye Salonunda, Aydıncık Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Merkez Camide gençlere yönelik, Boğazlıyan Müftülüğünde ise halka açık Mevlidi Nebi Programları icra ettiler. Programlarda “Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu” teması vurgulanarak öğrencilere vefa toplumunun tekrardan nasıl oluşturulabileceği anlatıldı.

Öğrencilerin gelişimlerine katkı sağlaması amacıyla kitaplar hediye edildi.

Zonguldak'ta Gençler Maden Müzesini Ziyaret Etti
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi