Yozgat’de Ilçe Müftüleri şubat Ayı Toplantısı...

Yozgat'de Ilçe Müftüleri şubat Ayı Toplantısı Akdağmadeni’nde Deprem Gündemiyle Yapıldı

ilçe müftüleri şubat ayı toplantısı akdağmadeni’nde deprem gündemiyle yapıldı

24 Şubat 2023 - 02:10

Kahramanmaraş merkezli 10 İli etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; İl Müftümüz Sayın Ali Gülden başkanlığında Akdağmadeni İlçesinde deprem gündemli yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüleri ve Şube Müdürleri katıldı.

Akdağmadeni İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Ülkemizi derinden sarsan depremlerin akabinde il ve ilçe müftülükleri koordinesinde depremzede vatandaşlarımıza sunulan maddi ve manevi hizmetler değerlendirilirken, bundan sonraki süreçte gerek depremlerin yaşandığı bölgede, gerekse ilimizde misafir edilen depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda sunulacak maddi ve manevi yardımlar hakkında istişarede bulunuldu.

Toplantı sonrası, ev sahibi Akdağmadeni İlçe Müftülüğü’ne ve toplantıya katılan ilçe müftülerine teşekkür eden Gülden, "Böylesi zor bir süreçte Din Görevlileri olarak depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçları için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Rabbimiz aziz milletimize bir daha böylesi acılar yaşatmasın" dedi. Toplantı, depremlerde hayatını kaybeden kardeşlerimiz için okunan dua ile son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri