Yozgat’de Kur-an’a Geçiş Sevinci

Yozgat'de Kur-an’a Geçiş Sevinci

kur-an’a geçiş sevinci

03 Haziran 2023 - 02:10

         İl Müftülüğümüze bağlı Naciye Afet Şahin 4-6 yaş Kur'an Kursu’nda eğitim alan minik öğrenciler yılsonu kapanış programı ve Kur’an"a geçiş etkinliğinde biraraya geldi. Yıl boyunca değerler eğitimi başta olmak üzere dualar ve el becerileri eğitimi alan minikler, aynı zamanda Kur’an okumayı da öğrendiler. Bilal Şahin Külliyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, Hayırsever İş İnsanı Sayın Bilal Şahin beyefendi, müftülük personeli, Naciye Afet Şahin 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci ve bazı öğrenci velileri katıldı.

Programda 4-6 yaş Kur’an eğitiminin önemine değinen İl Müftümüz Sayın Ali Gülden, yavrularımızın minik yüreklerine yerleştireceğimiz en değerli şeyin Allah ve peygamber sevgisi başta olmak üzere Kur’an, ezan, devlet, millet, bayrak sevgisi olduğuna vurgu yaparken, “Yavrularını kurslarımıza gönderen velilere, öğrencilere ve onların kalplerine Peygamber sevgisini yerleştiren Kur’an kursu öğreticilerimize ve desteklerini esirgemeyen Sayın Bilal Şahin beyefendiye çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Programda çocuklar Kur’an-ı Kerim, ilahi, salavat-ı şerifler ve dualar da okudu. Hayırsever iş insanı Sayın Bilal Şahin tarafından çocuklara çeşitli ikram ve hediyeler verildi. Bir sonraki yıl 4-6 yaş Kur'an Kurslarında buluşabilmek temennisiyle öğrencilere veda edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri