Yozgat’de Kur’an Kursu öğrencilerinden El Işi Sergisi

Yozgat'de Kur’an Kursu öğrencilerinden El Işi Sergisi

kur’an kursu öğrencilerinden el işi sergisi

27 Nisan 2019 - 02:11

İl Müftülüğümüze bağlı Yatılı İmran Kız Kur’an Kursunda öğrenim gören Hafize öğrenciler tarafından Yatılı İmran Kız Kur’an Kursunda El İşi sergisi açıldı. Yatılı İmran Kız Kur’an Kursu öğrencilerimizin el emeği göz nuru el sanatı çalışmaları sergideki yerini aldı.

Serginin açılışını İl Müftümüz Salih SEZİK yaptı. Açılış konuşmasında SEZİK, serginin hazırlanmasında emeği geçen Yatılı İmran Kız Kur’an Kursu Öğretici ve Öğrencilerine teşekkür etti.

Sergi açılışına, İl Müftümüz Salih SEZİK, İl Müftü Yardımcısı İsmail Karadavut, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Tekin,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Cahit Bekir Kayhan, Halk Eğitim Merkezi Müdiresi Şenay Daştan Sipahi, Yatılı İmran Kız Kur’an Kursu Öğreticileri ve Öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri